20.000 bezoekers Gemert Mert

GEMERT – Naar schatting 20.000 mensen bezochten zondag Gemert Mert. “Het was direct al druk”, blikt voorzitter Harry Lieftink met tevredenheid terug. “Het BMX- en skatespektakel op het Stoeredingenplein trok veel bekijks. Ik kwam ook veel mensen uit omliggende plaatsen als Boekel, Beek en Donk, Helmond en Eindhoven tegen. Zowel de reacties van het publiek, als van betrokken ondernemers en verenigingen waren positief. Mede dankzij het goede weer – het heeft geholpen om vrachtladingen worst naar de zusters Clarissen te verschepen – bleven mensen lang in het centrum. Een aantal punten, zoals de zichtbaarheid van de afvalbakken, valt nog te verbeteren, maar over het algemeen ben ik zeer zijn content met het verloop.”

Foto's:


ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg