Loet snelste op Fun Run mini-parcours

GEMERT – Loet van Schijndel heeft het Fun Run Gemert mini-parcours op Gemert Mert 2017 als snelste (13,8 seconden) afgelegd. Hij mag gratis meedoen met de Family of Teen Run.

De Fun Run Gemert Gemert keert komend najaar terug. De tweede editie van de ludieke obstakelrace door Hartje heeft er er een extra dag bijgekregen. De Fun Run start op zaterdag 14 oktober met de Teamchallenge en de Afterparty. Aansluitend op zondag 15 oktober staan een Familyrun, Teenrun en de Dorpenderby op het programma.

De Fun Run is een sportief evenement met een hoge funfactor, waar je samen met je vrienden, familie, club- of klasgenoten, kennissen, buren of collega’s aan meedoet. Als deelnemer aan de Fun Run leg je in teamverband een parkoers af in en rond het historische centrum van Gemert. Onderweg kom je allerlei ludieke en uitdagende obstakels tegen. Van opblaasbare stormbanen tot water- en modderobstakels. Het parkoers voor de Team Challenge is ook dit jaar vijf kilometer lang, maar het aantal obstakels wordt uitgebreid van vijfentwintig naar dertig.

Durf jij de strijd aan? Noteer dan zaterdag 14 en zondag 15 oktober in je agenda en schrijf je in met een team van vier tot maximaal zeven personen.

Je kunt je team op funrungemert.nl per tijdvak inschrijven. Deelname kost € 27,50 p.p. inclusief toegang tot feestavond. Locatie start/finish: Evenemententerrein De Schabbert Gemert.

Speciaal voor gezinnen is er de Familyrun. Hiervoor wordt een gedeelte van het parkoers gebruikt waar kinderen met de ouders verschillende opblaasbare obstakels kunnen overwinnen. Geen zin om met je ouders de strijd aan te gaan? Als tiener kun je meedoen een de Fun Teenrun. Check funrungemert.nl voor meer info.

Na de finish in beweging blijven? De Fun Run Afterparty met bekende band en dj’s staat voor zaterdagavond op het programma. Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop en bij de avondkassa zolang de voorraad strekt. Deelnemers aan de Team Challenge hebben gratis toegang tot de Afterparty. Zondagmiddag is er gratis live-muziek voor jong en oud met een hoog meezing-gehalte.

Info: www.funrungemert.nl

Foto's:


0