MKV wint van Spoordonkse Girls

MILHEEZE – Afgelopen zondag stond de vrouwenploeg van MKV 1 een tegenstander te wachten, die de dames kenden van de vorige bekercompetitie. Vorig jaar had MVC helaas verloren, dus de motivatie om deze keer de punten wel te pakken, was flink aanwezig.

Gelukkig gingen de dames fel van start en mede dankzij mooie acties wisten de dames al snel een ruime voorsprong te pakken. Maar de kunst is om die ruime voorsprong minimaal te behouden en het liefst zelfs nog te vergroten. Dit liep een tijdje niet zo soepel in de aanval, maar gelukkig stond de verdediging stabiel. Hierdoor werd de score toch nog verder uitgebreid. MKV ging hierdoor de rust in met 9-2 als tussenstand. Na de rust kwamen er eveneens mooie aanvallen, prachtige afstandsschoten en felle acties. Hierdoor werd het gat tussen de twee teams vergroot, en trok MKV de wedstrijd naar zich toe. Dit resulteerde in een eindstand van 18-6. Volgende week spelen de dames wederom een thuiswedstrijd om 11.00 uur tegen Tuldania.

Foto's:


0