Afbeelding

Tips om snel een webpagina voor je bedrijf in Gemert aan te maken

Ondernemend

Zonder het internet is het haast niet meer mogelijk om als ondernemer in Gemert goed te kunnen leven. Het wordt dus tijd om hier wat aan te doen! Je wil echter niet veel tijd kwijt zijn aan het aanmaken van een webpagina. Daarom vind je in dit artikel wat tips die je flink op weg helpen hiermee.

Haal goede hosting

De eerste tip die we je mee willen geven is om goede hosting te halen. Door middel van goede hosting hoef je namelijk niet steeds te dubbelchecken of je website online is of dat er veel downtime is. Het is het beste om voor webhosting voor WordPress te kiezen. Waarom? De meeste websites maken gebruik van Wordpress, waardoor de verbinding tussen je domeinnaam en website naadloos wordt! Hierdoor kunnen je bezoekers gemakkelijk en snel jouw website bereiken.

Ga voor een gebruiksvriendelijke website bouwer

Een andere tip is om een gebruiksvriendelijke website bouwer uit te kiezen. Geen zorgen, je hoeft geen code koning te zijn om een aantrekkelijke en functionele website voor je bedrijf op te zetten. Platforms zoals Squarespace of Wix zijn super gebruiksvriendelijk en bieden tal van sjablonen die je kunt personaliseren. Zo kun je met slechts een paar klikken een professioneel ogende site hebben.

Gebruik afbeeldingen van een hoge kwaliteit

Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden, vooral online. Wist je dat mensen visueel zijn visueel ingesteld? Daardoor zijn afbeeldingen van hoge kwaliteit op je website een game changer. Het gevolg? Je krijgt een potentiële klant die blijft en in plaats van eentje die wegklikt. Maar waar moeten deze afbeeldingen aan voldoen? Ja, ze moeten aantrekkelijk zijn, maar ze dienen ook relevant te zijn voor de content die je presenteert.

Optimaliseer voor mobiele apparaten

Het optimaliseren van je website voor mobiele apparaten is geen optie meer, het is een must! Bijna iedereen scrolt, swipet, en tikt tegenwoordig op hun telefoon om informatie te zoeken, producten te kopen en diensten te verkennen. Als jouw website niet lekker werkt op een smartphone of tablet, dan loop je simpelweg klanten mis. Zorg dus dat je website net zo vloeiend en gebruiksvriendelijk is op mobiele apparaten als op een desktop.

Test alles goed

Testen, testen en nog eens testen is de sleutel tot het vinden van wat echt werkt voor jouw publiek. Ja, alles moet werken, maar wat nog meer? Je moet ook kunnen zien hoe je bezoekers navigeren, waar ze op klikken en waar ze misschien vastlopen. Welke tools zijn hiervoor handig? Google Analytics is perfect om inzicht te krijgen in het gedrag van je gebruikers. Heb je ook al A/B-testen overwogen? Probeer verschillende versies van je pagina’s om te zien welke het beste presteert.

Lees ook