Bakels blazerstalent (archieffoto)
Bakels blazerstalent (archieffoto)

Opmaat naar Kidz Music Live Bakel

Uit

BAKEL - Ter ere van het honderdvijftigjarig jubileum van muziekvereniging Musis Sacrum uit Bakel vinden dit jaar verschillende grote muzikale activiteiten plaats, waaronder het grote concert ‘Kidz Music Live’. Dit project is opgezet om de kinderen van Bakel en omstreken een professioneel podium te geven voor eigen muzikaliteit en creativiteit.

Dat resulteert in een veelzijdig programma van het concert dat op 26 mei zal gaan plaatsvinden in Sporthal de Beek. Tijdens deze middag komen BOTS (Bakelse Opleiding Tot Slagwerker), 4FUN (jeugdmuzikanten vanuit de regio Gemert-Bakel) en twirlers voorbij. Daarnaast belooft Musis Sacrum ook andere Bakelse kinderen een podium: “Want Kidz Music Live is een prachtig evenement voor iedereen!” 

Verschillende schoolgroepen van OBS de Kleine Kapitein en Kindcentrum de Bakelaar zullen te zien zijn. Daarnaast zullen er ook diverse optredens verzorgd worden door de dansers van Dansstudio Djez, Dance Kids No. 1 Fitness en musicalvereniging Desdemona Dance. 

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor dit concert al enige tijd in volle gang en op zondag 14 april is ook de eerste grote repetitiedag geweest. Tijdens deze middag hebben de kinderen van BOTS en 4Fun voor het eerst samen kunnen repeteren met verschillende solisten. “Dat onze Bakelse kinderen talent hebben is goed te zien; het programma ging van Suzan en Freek tot Guus Meeuwis, maar ook even hakken op de nieuwe song ‘Europapa’ van Joost Klein is meegenomen in het grootse geheel”, constateert Musis Sacrum enthousiast. “Wat dit concert ook spectaculair maakt is dat er een groot element van show en spektakel is toegevoegd. Wat precies, blijft natuurlijk nog even geheim. De variatie maakt het een gezellig en toegankelijk concert voor zowel jong als iets oud(er).”

De muzikale kanjers oefenen de komende tijd nog even door, schat Musis Sacrum in. “Maar laat dit een oproep zijn naar heel Bakel en omstreken, dit jong talent mag niet gemist worden!”

Kidz Music Live vindt plaats op 26 mei om 15:30 in Sporthal de Beek. Kaarten via www.ticketview.nl/shop/musissacrumbakel of de site van Musis Sacrum zelf. 

Lees ook