Catself.
Catself.

Tuney Thursday met Catself in Gemert

Uit

GEMERT - Ze was al eens met succes te gast in De Bunker, en is nu terug. Het geplande Tuney Thursday-optreden van Texan Dirt gaat wegens ziekte niet door. Maar de Finse Catself is ´ín de buurt´ om het programma over te nemen.

De Finse singer songwriter Catself danst op het snijvlak van poëzie, dream pop en folkmuziek. Catself begeleidt zichzelf op gitaar en piano. Haar publiek herkent zich in de liedjes door haar ongebruikelijke, maar pakkende melodieën, poëtische en slimme teksten en de sprookjesachtige sfeer die ze er mee creëert. Naast sprookjes en andere literatuur, is de grootste inspiratiebron van Catself de natuurlijke wereld met al zijn (im)perfecte wezens, planten en vallende sterren. Het Tuney concert op donderdag 18 april begint om 21.30. Tickets 5 euro.

Zaterdag 20 april opent De Bunker de deuren voor een een nieuwe aflevering van ‘No one likes us, we don’t care’. Vanaf 20.00 uur belooft De Bunker ‘De beste alternatieve muziek, punk, wave, garage, underground, minimal electro. Goeie muziek die je in de disco niet hoort, krijgt bij ons een platform! Speciaal voor alle crisisfiguren, emo´s en punks. Deuren open om 20.00 uur. Toegang gratis.

Lees ook