Afbeelding

Koningsdag 2024 in Gemert: gratis uitje voor het hele gezin

Uit

GEMERT - Koningsdag zaterdag 27 april wordt weer een feest dat je met het hele gezin kan vieren. “Na een zeer geslaagde en zonnige Koningsdag vorig jaar gaan we dit jaar weer een Vrijmarkt organiseren voor deelnemers uit Gemert. Zowel kinderen als volwassenen mogen hieraan meedoen”, aldus de organisatie

Doe je mee met de kleurwedstrijd? Download één van de kleurplaten op www.gemert-vorstendom.nl of haal er 1 op bij Top1Toys, Intertoys, Cigo Gemert, Shoeby. Lever je tekening op Koningsdag op het Ridderplein voor het Gemeentehuis en maak kans op een Gemert Vorstendom Cadeaubon.

Kinderplein

Kinderplein Haageijk! Nu met honkbal, een grote zandbak en de megaspellen Mikado en Twister, en een stoepkrijtplein, en Foodies foodtruck. Variété show Jacona verzorgt in de tuin bij de kerk het jeugdcircus: wil je leren jongleren of ballopen? Probeer het uit! Op het Ridderplein is het weer Kinderplein XXL met springkussens en een draaimolen, In de Nieuwstraat kun je je laten schminken. Doe mee met de letterzoekkaart! Zoek letters op de ramen van diverse winkels en horeca, en maak de zin compleet. Kaarten zijn op de site te downloaden, of af te halen bij Top1Toys, Intertoys, Cigo Gemert, en Shoeby. Lever je kaart in op het Ridderplein in de daarvoor gereedstaande bus en win een van de Gemert Cadeaubonnen!  Sambaband Brandeleros, Skwieft en de TUGS zullen het centrum van muziek en vermaak voorzien! 

Het centrum vanaf het Ridderplein tot en met Haageijk is afgesloten voor alle verkeer vanaf 07.00 uur. Bewoners wordt gevraagd hun auto elders te parkeren. Zij ontvangen hierover ook een brief. 

Om het geheel een feestelijke uitstraling te geven zou het leuk zijn wanneer je de kraam en jezelf Oranje kleurt. Bezoek de site www.gemert-vorstendom.nl voor het verdere programma en schrijf je in. 

Lees ook