01 januari 1970

Sera Vullers 2e op Internationaal Kyokushinkai Karate Toernooi

ROSMALEN – De nog jonge Kyokushinkai KarateVereniging Tomoe Rosmalen vertrok afgelopen zaterdag met drie deelnemers naar het het Internationale Kiyozumi Youth Tournament. Het betrof een zeer goed bezet toernooi met 217, ook buitenlandse, jeugdkarateka’s in de leeftijdsgroep van 8 tot 18 jaar. Er werd gevochten in diverse leeftijds- en gewichtpoules. Voor 2 van de 3 Tomoeleden, Jan Heijmans (9) en Willem Hanegraaf (9), waren het de 1e schreden op de wedstrijd tatami (wedstrijdmat). Een hele belevenis, die zeker naar meer smaakte.De tienjarige Sera Vullers wist in één van de grote poules (meisjes 10/11 jaar tot 40 kg.), van soms wel 16 vechters, door te dringen tot de finale. Ze won haar poulewedstrijden, daarna de halve finale en toen stond ze zo maar in de finale… waar haar Duitse tegenstandster echt nog wel een maatje te groot was! Maar evengoed een heel goed resultaat!
Altijd al geïnteresseerd geweest in Karate of Martial Arts? Jong en oud is welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze Dojo of vrijblijvend eens mee te trainen! Info op http://tomoedojodenbosch.wix.com/kyokushinkai-karate.

Foto's:


0