29 september 2015

Een bloemetje waard: Monique Scheepers

GEMERT – Monique Scheepers uit Gemert voert al jaren een stille strijd. Ze heeft in het leven de nodige tegenslagen moeten verwerken en dat heeft fysiek en geestelijk diepe en blijvende sporen nagelaten. Toch blijft ze dapper vechten voor haar levensgeluk, daarbij ondersteund door haar man en twee prachtige dochters. Keyboard spelen bij Muziekgroep Nooitgedacht is voor haar een uitlaatklep. ?Haar moed is een bloemetje waard?, vindt echtgenoot Petro Scheepers, die al 28 jaar met Monique getrouwd is.

Het bloemetje van deze week is een prachtig herfstboeket van Bloemisterij Van der Putten.

Kent u iemand die zich al jarenlang met hart en ziel inzet voor een lokale vereniging of organisatie? Zich dag in dag uit ontfermt over een familielid of bekende die hulpbehoevend is? Door hard te knokken een persoonlijke tegenslag heeft overwonnen? Of iemand die zich op andere wijze heeft onderscheiden of verdienstelijk heeft gemaakt in Gemert-Bakel of Boekel? En vind u dat deze persoon het verdiend heeft om in het zonnetje te worden gezet???Dan kunt u deze stille held of heldin voordragen voor onze nieuwe rubriek ?Een bloemetje waard?.

Dat kan door een e-mail te sturen naar redactie@gemertsnieuwsblad.nl, waarin u in het kort uitlegt wie u wilt nomineren en waarom. Vergeet niet om ook uw eigen naam, woonplaats en mobiel nummer te vermelden. Iedere week reiken we aan een van de genomineerden een mooie boeket uit als blijk van waardering voor hun inzet.

Foto's:


0