22 september 2015

Laatste voorstelling Madonna’s man

GEMERT – Na een succesvolle reeks optredens in de Eendracht, is Madonna’s man van Tejatergroep Gemert voor het laatst te zien op 27 september in theater Carte Blanche in Eindhoven. Dit is een unieke kans voor diegenen die de succesvolle voorstellingen in april hebben gemist.

In Madonna’s man kruipen de leden van Tejatergroep Gemert in de huid van een jonge vrouw, die voor belangrijke keuzes komt te staan: “Wie is de ware in mijn leven? Durf ik mijn hartstocht te volgen? Ben ik een goede moeder voor mijn zoon?”
Achter het verhaal van deze Maria blijkt ineens een familiedrama schuil te gaan. Rakend en ontroerend, hard, pijnlijk maar ook vol humor. Tekstschrijfster Daphne de Bruin schetst aan de hand van een alom bekend verhaal een hedendaagse, menselijke familiegeschiedenis die zijn weerga niet kent. De regie is in handen van Jessica van Strien. Madonna’s man is nog te zien: op zaterdag 26 september in De Blauwe Kei Veghel en op zondag 27 september in Carte Blanche Eindhoven Informatie en reserveringen lopen via www.tejatergroepgemert.nl.

Foto's:


0