Bloemetje waard: Aagje Gieling

GEMERT – Aagje Gieling is ‘de moeder overste van de buurt’. Volgens bewoners van de Ruijschenberghstraat in Gemert staat ze altijd voor iedereen klaar. ”Niks is haar te veel”, zegt Anke Mezenberg. “Van AH plaatjes zoeken, post uithalen als iemand op vakantie is, een schouder bieden om op uit te huilen, bijspringen als iemand ziek is, oppassen op de kinderen, of boodschappen halen”.

Noortje van den Elzen knikt bevestigend. “En ze is er niet alleen voor haar buurtgenoten maar ook voor haar familie, vrienden, en leden van Hockeyclub Gemert. En dat vinden wij een bloemetje waard.”

Het bloemetje van deze week is een mooi boeket van Bloem & zo Gemert.
Kent u iemand die zich al jarenlang met hart en ziel inzet voor een lokale vereniging of organisatie? Zich dag in dag uit ontfermt over een familielid of bekende die hulpbehoevend is? Door hard te knokken een persoonlijke tegenslag heeft overwonnen? Of iemand die zich op andere wijze heeft onderscheiden of verdienstelijk heeft gemaakt in Gemert-Bakel of Boekel? En vind u dat deze persoon het verdiend heeft om in het zonnetje te worden gezet?

Dan kunt u deze stille held of heldin voordragen voor onze nieuwe rubriek ‘Een bloemetje waard’.

Dat kan door een e-mail te sturen naar redactie@gemertsnieuwsblad.nl, waarin u in het kort uitlegt wie u wilt nomineren en waarom. Vergeet niet om ook uw eigen naam, woonplaats en mobiel nummer te vermelden. Iedere week reiken we aan een van de genomineerden een mooie boeket uit als blijk van waardering voor hun inzet.

Foto's:


N