Bloemetje waard: Lambèr Vugs

GEMERT – Lambèr Vugs is sinds de oprichting in 1989 betrokken bij Omroep Centraal. De oud-medewerker van het Gemerts Nieuwsblad is lokaal bekend van de radio en tv en niet in het minst om zijn langlopende rootsmuziekprogramma Sunday Suit (voorheen Wortelsap).
Zijn trouwe fanschare moet zijn herkenbare stemgeluid een tijdje missen, want zoals u in het Gemerts Nieuwsblad van afgelopen vrijdag heeft kunnen lezen revalideert Lambèr van een ongelukkige val. “Hij is een icoon voor Omroep Centraal”, zegt radiocoördinator Toon Verhagen, die hem heeft voorgedragen voor deze rubriek. “Hij geeft kleur aan het lokale muziek – en medialandschap en dat is een bloemetje waard. Wij hopen hem snel weer op de radio te horen.”

Het Bloemetje van deze week is een fraai boeket in herfstkleuren van Bloemisterij ‘t Bluumke.
Kent u iemand die zich al jarenlang met hart en ziel inzet voor een lokale vereniging of organisatie? Zich dag in dag uit ontfermt over een familielid of bekende die hulpbehoevend is? Door hard te knokken een persoonlijke tegenslag heeft overwonnen? Of iemand die zich op andere wijze heeft onderscheiden of verdienstelijk heeft gemaakt in Gemert-Bakel of Boekel? En vind u dat deze persoon het verdiend heeft om in het zonnetje te worden gezet?

Dan kunt u deze stille held of heldin voordragen voor onze nieuwe rubriek ‘Een bloemetje waard’.

Dat kan door een e-mail te sturen naar redactie@gemertsnieuwsblad.nl, waarin u in het kort uitlegt wie u wilt nomineren en waarom. Vergeet niet om ook uw eigen naam, woonplaats en mobiel nummer te vermelden. Iedere week reiken we aan een van de genomineerden een mooie boeket uit als blijk van waardering voor hun inzet.

Foto's:


L