Bloemetje Waard: vrijwilligers hospice Bakel

BAKEL – Hospice De Populier in Bakel verzorgt mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Dat gebeurt door professionals en ongeveer 70 vrijwilligers. “Belangeloos stervenden in hun laatste levensfase begeleiden, gaat veel verder dan vrijwilliger bij een vereniging zijn”, vindt Toon Coopmans. “Deze vrijwilligers schrijven Naastenliefde met hoofdletter N en dat is een bloemetje waard.” Coopmans reikte de mooie bos bloemen uit aan gastvrouw Sylvia Groot. Het boeket is samengesteld door bloemboetiek Johanna uit Gemert

Kent u iemand die zich al jarenlang met hart en ziel inzet voor een lokale vereniging of organisatie? Zich dag in dag uit ontfermt over een familielid of bekende die hulpbehoevend is? Door hard te knokken een persoonlijke tegenslag heeft overwonnen? Of iemand die zich op andere wijze heeft onderscheiden of verdienstelijk heeft gemaakt in Gemert-Bakel of Boekel? En vind u dat deze persoon het verdiend heeft om in het zonnetje te worden gezet?

Dan kunt u deze stille held of heldin voordragen voor onze nieuwe rubriek ‘Een bloemetje waard’.

Dat kan door een e-mail te sturen naar redactie@gemertsnieuwsblad.nl, waarin u in het kort uitlegt wie u wilt nomineren en waarom. Vergeet niet om ook uw eigen naam, woonplaats en mobiel nummer te vermelden. Iedere week reiken we aan een van de genomineerden een mooie boeket uit als blijk van waardering voor hun inzet.

Foto's:


T