14 oktober 2015

Gouden Dinsdag in Gemert-Bakel

GEMERT-BAKEL – Tijdens de eerste Gouden Dinsdag zijn 55 echtparen uit Gemert-Bakel die dit jaar tussen 1 januari en 6 oktober 50 jaar getrouwd zijn door de gemeente in het zonnetje gezet. Voorheen ging de burgemeester bij ieder paar op de koffie, maar vanwege het grote aantal gouden paren laat de drukbezette agenda dat niet meer toe.

Vanaf dit jaar is er daarom een gezamenlijke bijeenkomst in het Boerenbondsmuseum met een fotomoment. Voor de feestelijke gebeurtenis waren 80 paren uitgenodigd. Het voltallige college was bij de activiteit aanwezig. De Gouden Dinsdag krijgt volgend jaar een vervolg. Dan ontvangen naar verwachting 110 echtparen een uitnodiging en zal er naar een grote locatie uitgeweken moeten worden. (Foto: Kuppens Fotografie).

Foto's:


2