18 oktober 2015

Grenzeloos You Name It

MILHEEZE – De laatste week is gestart van De speciale actie, waarbij gratis kaartjes gewonnen kunnen worden voor het optreden van Grenzeloos You Name It, is de laatste week ingegaan. Tot nu toe is de actie al bijzonder goed geslaagd. Deze laatste week wordt er nog 1 vrijkaartje verloot voor de all-in Dinershow op zondag 15 november en 5 vrijkaartjes voor zaterdag 14 november.

De Zanggroep gaat beide dagen een muzikale wereldreis maken, met muzikale begeleiding van De Werelband uit Milheeze. Zaterdagavond wordt een gezellige avond bij De Weijerij in Milheeze. Vele landen en steden zullen muzikaal bezocht worden. Ook op zondag maakt de zanggroep deze muzikale wereldreis in een all-in Dinershow. Voor de dinershow zijn geen kaartjes meer verkrijgbaar.
Mensen die geen vrijkaartje hebben gewonnen tijdens de 6 weken durende actie, kunnen nog entreekaartjes voor zaterdag verkrijgen bij tankstation BP Van Kessel, Spar van Buel en De Weijerij, allen in Milheeze. Jeanne van Ansem (0655875672) kan mensen die graag een zitplaats willen verder helpen.

Muzikale wereldreis vanuit Milheeze

Foto's:


S