Halloween Discoskate Boekel

BOEKEL – Kinderen uit Boekel, Venhorst en omstreken hebben na een weekje vakantie vast en zeker weer genoeg energie om te gaan discoskaten. Op vrijdag 30 oktober, één dag voor Halloween, wordt het weer gruwelen en griezelen op het St. Agathaplein in Boekel.

Heksen, spoken, vampiers en verder gespuis zijn van harte welkom om te rollen en te zwieren. Een weekje later, op vrijdag 6 november, is het vervolgens weer tijd voor het gewone volk. De Discoskate vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur. Het koekie en snoepie kraampje is weer gevuld met allerlei lekkers om de dorst te lessen en wat extra energie te geven. De koffie houdt de kijkers lekker warm. De opbrengt van het kraampje wordt gebruikt voor de verlichting en de muziek, heel noodzakelijk want zonder die inkomsten blijft het donker en stil op het plein. Mocht één van de avonden uitvallen omdat het regent, dan is vrijdag 13 november de reserve datum.

Foto's:


S