Halloween met 7-Dirty in De Bunker

GEMERT – Griezelen op livemuziek. Het kan zaterdag 31 oktober in De Bunker in Gemert. De jaarlijkse Halloween Party wordt dit keer namelijk opgeluisterd door 7-Dirty, een poprockcoverband met roots in de regio.

7-Dirty is een prettige mengelmoes van bij elkaar geraapte muzikanten. De band bestaat uit Rosalieve van Daal (zang), Patrick van der Burgt (drums), Tim Schoenmakers (gitaar/zang), Bas Bakx (bas/zang) en Tony van de Laar (gitaar/zang). 7-Dirty staat voor lekkere rock- en popmuziek van de 70’s tot vandaag; van Fleetwood Mac tot Editors, van Miss Montreal tot Queen en van Bruce Springsteen tot Adele. www.facebook.com/7Dirty
De zaal gaat zaterdag 31 oktober open om 20.00 uur en de entree is gratis. Je vindt De Bunker aan St. Annastraat 60 in Gemert. www.bunkergemert.nl

Agenda

05-11 Tuney Thursday: Von Scrap
06-11 Benefiet voor Kindvluchtelingen: Rood Fruit + I’M LA MA + Fake ID + Boomshakalak Soundsystem
07-11 Vinyl Party
08-11 De Gemertse Platenbeurs
12-11 Tuney Thursday: Birgit Wijdemans & Alex Akela

Foto's:


0