29 oktober 2015

Handel aast op 1e periode

HANDEL – Het vaandelteam van VV Handel staat zondag voor een belangrijke taak. Bij winst op Lierop hengelt de ploeg zo goed als zeker de eerste periodetitel binnen. Daarvoor is een overwinning wel noodzakelijk. MVC uit De Mortel staat met 16 punten op gelijke hoogte, maar Handel staat er op basis van een riant doelsado gunstiger voor.

De Milheezer Boys zitten met 14 punten op het vinkentouw. Zij hebben nog kans op de titel als Handel én De Mortel punten gaan morsen. Zelfs ASV is met 13 punten nog in beeld, maar dan moet het wel héél raar lopen.
Handel kende een aarzelende competitiestart met slechts één schamel puntje uit de eerste twee wedstrijden. Sindsdien heeft trainer Henrie van Wanrooij de zaken goed op de rit, met vijf klinkende overwinningen als gevolg.
Ook tegenstander Lierop is de competitie voortvarend gestart. Zij staan met 12 punten op de 5e stek en zij zullen er zondag alles aan doen om aansluiting met de top te houden.
Voordat de vlag in Handel gehesen kan worden, zal zondag eerst afgerekend moeten worden met een taaie opponent. Hiervoor zullen de blauw-witten wederom het beste uit zichzelf naar boven moeten halen. De steun van een grote schare supporters is hierbij natuurlijk van harte welkom.
Lierop – Handel
Zondag 1 november
Sportpark De Renkant, Schuttersstraar 19, Lierop
Aanvang 14.30 uur

Foto's:


S