29 oktober 2015

Inschrijving huldiging sportkampioenen geopend

GEMERT-BAKEL – Ook dit jaar worden de sportkampioenen uit Gemert-Bakel door de gemeente gehuldigd. De besturen van sportverenigingen wordt verzocht om de kampioenen uit hun vereniging te melden.

De categorieën waarin prijzen worden uitgedeeld zijn sportman, sportvrouw en sportteam van het jaar. Per categorie worden drie nominaties bekend gemaakt. Op een feestelijke gala-avond worden de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt. Deze avond, op 11 januari, wordt opgeluisterd met muziek. De organisatie wil tevens een aankomend talent bekendmaken. Voor deze categorie kunnen ook sporters worden aangedragen.
Wanneer leden of teams zijn aangemeld is het de bedoeling dat zij op de huldigingsavond aanwezig zijn. Die avond draait immers om de kampioenen.

Klapstuk is steevast de huldiging van de sportvrijwilliger van het jaar. Vrijwilligers, de stille motor achter de verenigingen, verdienen namelijk alle aandacht. De organisatie hoopt dan ook dat de meest verdienstelijke sportvrijwilligers worden aangemeld. Is de aangedragen vrijwilliger uitgekozen dan wordt in het laatste weekend voor de huldiging de vereniging op de hoogte gebracht.Opgeven van kandidaten in alle categorieën kan door het opvragen van het inschrijfformulier via sportkampioenen@gmail.com.nl. De organisatie wil daarbij van de kampioenen een kampioensfoto ontvangen, in jpg-formaat met een groote van minimaal 1 mb.

Foto's:


h