28 oktober 2015

Knusse Knipperette Handelse verwennerij

HANDEL – Een bezoek aan de kapper dat voelt als een uitje. Een knipbeurt bij de Knusse Knipperette is voor jong en oud een verwennerij. De Handelse Wendy van de Wijdeven biedt net dat beetje meer aan aandacht en service in haar kapsalon aan huis.

Wendy werkte zestien jaar met veel plezier in een Udense kapsalon. Toen de zaak in handen kwam van een keten, voelde ze zich niet langer op haar plek. Ze besloot daarom voor zichzelf te beginnen.

Haar Knusse Knipperette aan de Pastoor Castelijnstraat ademt een gezellige, nostalgische sfeer uit. De kaptafel is een oude werkbank. De lotions schuilen achter het glas van een witgelakte ijzeren apothekerskast en de kassa stamt uit de eerste helft van de vorige eeuw. Spulletjes met een verhaal, die leven in de Knipperette brengen. “Ik vind het belangrijk dat mensen zich hier thuisvoelen.”

Daar hoort natuurlijk ook kopje versgemalen koffie of verwarmend glaasje biologische thee bij. Mooi uitgeserveerd en altijd met iets lekkers erbij.

Gastvrijheid en vakmanschap gaan bij de Knusse Knipperette hand in hand. “Het geeft veel voldoening om mensen mooier te maken. Daar steek ik graag extra tijd en energie in.”

Heren, dames en kinderen kunnen op afspraak bij de Knusse Knipperette terecht. Wendy knipt overdag en ?s avonds. Mocht het niet lukken om naar de kapsalon toe te komen of vindt u het gewoon prettiger om thuis geknipt te worden, dan komt Wendy naar u toe. Naast knippen, krullen, kleuren en spoelen behoort ook visagie -bijvoorbeeld op de huwelijksdag- tot de mogelijkheden. U kunt ook een ander verwennen met een cadeaubon van de Knusse Knipperette

De Knusse Knipperette heeft de komende maand een leuke actie voor klanten. Zij krijgen 25 procent korting op alle Previa Styling Producten.

Wilt u een afspraak maken bij de Knusse Knipperette? Bel dan 06-11278306.

Foto's:


0