22 oktober 2015

Leerlingen Commanderij College deelnemers Dutch Design Week

GEMERT – De Dutch Design Week (DDW) vindt van 17 t/m 25 oktober plaats in Eindhoven. Maar liefst elf leerlingen van het Commanderij College in Gemert (locatie havo/vwo) doen dit jaar mee aan het grootste designevenement van Noord-Europa.
Tijdens DDW wordt werk gepresenteerd van ruim 2400 ontwerpers. Bijzondere aandacht gaat uit naar werk en ontwikkeling van jong talent. Wij zijn trots op het jonge talent dat afkomstig is van het Commanderij College.

Op twee locaties in Eindhoven is werk te zien van onze leerlingen. In het Klokgebouw doen maar liefst negen van onze havo-leerlingen mee aan de expositie ‘Designworks #2 Wearables’. Het gaat om de leerlingen Jolien Renette, Morena Spoelstra, Katja van Lierop, Koen Verbrugge, Lieke Biemans, Lieke van Maasbommel, Jelle Egelmeers, Hieke van der Heijden en Robin Driessen. In Woensel is de expositie van Tante Netty te zien, genaamd ‘Tasje Erbij? Bags of Woensel West’. Onze havo-leerlingen Jip Bangma en Nikki Pardoel dragen daar aan bij.
Jaarlijks trekt het evenement meer dan 250.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n tachtig locaties door de hele stad, biedt DDW talloze tentoonstellingen, lezingen, debatten en festiviteiten. Het is dan ook bijzonder dat onze leerlingen mogen bijdragen aan zo’n groot evenement.
Wij van de sectie Beeldende Vorming van locatie havo/vwo zijn dan ook enorm trots op het feit dat werk van onze leerlingen te zien is op een designevenement met wereldfaam. Wij hopen dan ook dat hun werk de aandacht krijgt die het verdient. Dus ga zeker eens langs in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week!

Foto's:


0