23 oktober 2015

Nieuwe evenementenhal NXT in Gemert

GEMERT – Op 31 oktober wordt de evenementenhal NXT in Gemert geopend. Met op de planning evenementen als Gunz for Hire, Time Out reünie, Holland Live, 40 UP, Fabulous 90s en meer biedt NXT een divers programma met voor ieder wat wils!

Deze nieuwe evenementenhal met industriële uitstraling is ideaal voor bedrijfsevenementen en publieksfeesten. Op 12 december vindt in NXT de Time Out reünie plaats en op 23 januari vind je hier bijvoorbeeld ook Jannes en Django Wagner die de sterren van de hemel gaan zingen tijdens Holland Live. Tickets voor de evenementen zijn te bestellen via www.nxt-events.nl en verkrijgbaar bij Eeterij en Feesterij ’t Hôfke en Handel.

Bedrijfsevenementen

Naast de grotere publieke evenementen is de zaal ook uitermate geschikt als evenementenlocatie voor de zakelijke markt. Van vergadering tot jubileum en van seminar tot beurs en nieuwjaarsborrel. Er kan geheel naar de wensen van het bedrijf een evenement plaats vinden vanaf 30 t/m 3000 personen. Maar ook bruiloften of verjaardagsfeesten vanaf 150 personen. Eigenlijk is alles mogelijk. Meer hierover is terug te lezen op www.nxt-events.nl.

Opening

Op zaterdag 31 oktober wordt de nieuwe evenementenhal geopend met een ongekend hardstyle event! Het hardstyle duo Gunz for Hire start hun nieuwe tour ?No Mercy’ met de première avond in NXT. Samen met DJs als Digital Punk, Jack of Sound, Sub Sonik, Requiem, Danny Scandal & MC da Syndrome zullen ze er een onvergetelijke avond van maken! Tickets zijn op onze website te bestellen.
NXT events
Handelseweg 11
5423 SB Gemert
0492 – 368156
Website: www.nxt-events.nl
Facebook: www.facebook.com/nxteventsnl
Twitter: www.twitter/nxteventsnl
Instagram: www.instagram.com/nxtevents

Foto's:


0