Publiekswandeling door vallend blad

GEMERT- Wandelen is handelen met je voeten. Je hoofd blijkt in direct verband te staan met je loopwerk, want amper ben je onderweg of je merkt dat er in je hersenpan ruimte ontstaat voor nieuwe, verfijnde indrukken.

Je zintuigen werken plotsklaps op volle toeren en je humeur krijgt een enorme oppepper. Wandelen in de herfst is extra lonend vanwege de geweldige veranderingen die natuur en landschap in dat jaargetijde ondergaan. Als het niet gewoon regent, dan regent het eikels, kastanjes en noten. De kleurenpracht neemt vormen aan die we enkel in het seizoen van de verstilling tegen komen. Geprezen is de levensgenieter die van deze voordelen een gepast gebruik maakt. Hij of zij zal er geen spijt van krijgen.

Om u op gang te helpen organiseert Natuurcentrum de Specht een aantrekkelijke herfstwandeling door de Handelse Bossen. Ervaren gidsen wijzen u de weg door de wondere wereld van het stijlvolle sterven. Zij wijzen u op details in flora en fauna die u anders wellicht zouden ontgaan. Reserveer in uw agenda zondag 1 november. Om 10.00 uur is het bij het Natuurcentrum ( Strijbosscheweg 51 te Handel ) vertrekken geblazen. De tocht duurt twee uurtjes. De kosten die er aan zijn verbonden – een vijfje – zijn voor iedereen te behappen. Daarbij zijn koffie of thee inbegrepen. Graag aanmelden via e-mail: info@despechthandel.nl met vermelding “Deelname Publiekswandeling” plus het aantal gegadigden. Tot zo!

Foto's:


0