15 oktober 2015

Rabobank feliciteert winnaars hoofdprijs Gemert Mèrt

GEMERT – Op zondag 13 september was Rabobank Peel Noord voor het tiende jaar aanwezig op de gezellige jaarmarkt Gemert Mèrt. Tijmen v.d. Broek, Anne van Asseldonk en Damian van Schaijk grepen de meeste bankbiljetten in de Rabo Wervelwindcabine en wonnen hiermee een IPad-mini.

Jong én oud werden verleid om bankbiljetten te vangen in de Rabo Wervelwindcabine. Het hoogste aantal bankbiljetten was 72! Jonge kinderen lieten zich verrassen met prachtige ballonfiguren die werden gevouwen door vrolijke clowns. Bezoekers konden bij de Rabobank ook een kijkje nemen in het vernieuwde kantoor en kregen uitleg over de klantbediening en de online mogelijkheden.

Winnaars Tijmen v.d. Broek, Anne van Asseldonk en Damian van Schaijk hebben uit handen van adviseur Particulieren Els Penninx de IPad-mini ontvangen.

 

Foto's:


r