Slash N’ Roses wint Zuid Nederlandse finale van The Clash of the Cover Bands

GEMERT – Op zaterdag 17 oktobervond in Poppodium 013 in Tilburg de finale plaats van Regio Zuid Nederland van ‘The Clash of the Cover Bands, The Benelux Edition 2015′. Negen topbands gingen de muzikale eindstrijd met elkaar aan om de regionale Awards voor de beste coverband bij de vakjury en het publiek. 5-mans Slash tribute Slash N’ Roses uit Gemert/Breda wist met een fenomenaal optreden de vakjury-Award binnen te spelen.

De 5-mans Rock coverband The Booze Band uit Dongen wist de overwinning bij de publieksstemmen te behalen. Met Pop coverband The Daltons uit Eindhoven (2e plaats publieksstemmen) en Rock coverband Radiovox uit Etten-Leur (2eplaats vakjury) zijn hiermee de vier bands bekend die Regio Zuid Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland) mogen vertegenwoordigen in de Benelux Semi-Finals die op 9 en 10 januari worden gehouden in Paradiso in Amsterdam. De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2015’ worden beloond met een cd-contract met videoclip, plugging en internationale distributie én een tour van 20 optredens in de Benelux.

Foto's:


0