28 oktober 2015

Tennisclub Boekel wil clubkas spekken

BOEKEL – De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start. Leden van de Rabobank kunnen van 3 tot en met 12 november stemmen op hun favoriete vereniging. Tennisclub Boekel hoopt op zoveel mogelijk stemmen.
Dit jaar komt de opbrengst volledig ten goede aan het organiseren van het scholentennis voor leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 van alle basisscholen binnen de gemeente Boekel.

Leden van de Rabobank krijgen een schrijven, met daarbij een stemcode, waarmee in totaal 5 stemmen kunnen worden uitgebracht op hun favoriete verenigingen. Per vereniging kunnen maximaal 2 stemmen worden uitgebracht. Iedere stem is een vastgesteld bedrag waard. Dit jaar is dat ? 1,– per stem. Tennisclub Boekel hoopt op zoveel mogelijk stemmen, want des te meer stemmen de club krijgt, des te hoger is het bedrag dat de vereniging door de Rabobank Clubkas Campagne krijgt uitgekeerd. Stemmen kan via de site van de Rabobank Uden Veghel. Tennisclub Boekel staat vermeld onder kern Boekel.

Vriendjes & Vriendinnetjestoernooi

Afgelopen zaterdag 17 oktober vond bij Tennisclub Boekel weer een vriendjes en vriendinnetjes toernooi plaats. Hierbij mocht ieder kind iemand mee nemen die nog geen lid is van de club. Er hebben ruim 40 kinderen aan deel genomen. Er werden kleine wedstrijdjes gehouden. Alle kinderen kregen tussendoor wat te drinken en natuurlijk wat lekkers. Als afsluiting hebben alle kinderen nog ?rond om de tafel gedaan’. En natuurlijk werd de middag afgesloten met een kleine prijsuitreiking. Tennisclub Boekel kan terug kijken naar een geslaagde middag.

Foto's:


0