16 oktober 2015

The Invisibles in De Bunker Gemert

GEMERT – Stilstaan wordt zo goed als onmogelijk zaterdag 17 oktober in De Bunker in Gemert. De elfkoppige formatie The Invisibles staat dan namelijk op de planken. Een internationale bigband die de luisteraar ska, reggae en rocksteady voorschotelt.

The Invisibles is een gloednieuwe sensatie met talenten uit heel Europa. De elf muzikanten zijn samengekomen in Nederland om een nieuw hoofdstuk aan de geschiedenis van een van de meest populaire en oudste muzikale genres van de twintigste eeuw toe te voegen. Hun live-act is niet te missen als je een fan bent van Jamaicaanse ritmes, maar ook als je houdt van jazz, soul , rhythm & blues , pop en evergreens. Je vindt jezelf ?skankend’ en dansend als een gek, op Jamaicaanse klassiekers en onverwachte versies van enkele van de meest bekende nummers ooit geschreven. Met een dj-set voor en na de show, om de vroege vogels evenals de nacht (roof)dieren te vermaken. Een avond met The Invisibles belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Een van die momenten in de geschiedenis waarna je trots aan jouw kinderen en neefjes kunt vertellen: “Ik was er bij”. www.theinvisibles.eu
De zaal gaat zaterdag 17 oktober open om 20.00 uur en de entree bedraagt zes euro. Je vindt De Bunker aan St. Annastraat 60 in Gemert.
www.bunkergemert.nl

Agenda

22-10 Tuney Thursday: Point Quiet
24-10 Herfstswing
29-10 Tuney Thursday: Bill Small & Bart de Win
30-10 Hysterica + Helldriver
31-10 7-Dirty (Halloween Party)

Foto's:


0