Time to Rock in Bakel

BAKEL – Liefhebbers van rock-muziek kunnen hun hart weer ophalen in Bakel. Op zaterdag 24 oktober krijgt de Time to Rock reeks in OJC Fuse een nieuw vervolg. Bloody Buccaneers zal het publiek trakteren op een optreden vol Golden Earring nummers. Jam Pilots treft de eer om de avond te openen.

Bloody Buccaneers is één van de meest populaire tribute-bands op de Nederlandse podia. De Golden Earring tribute-band speelt met de overtuigingskracht die de originele formatie, zeker in de jaren 70 en 80, zo kenmerkte. Op vrijwel alle plaatsen waar de band speelde liet ze een enthousiast publiek achter. Eén van de grootste Buccaneers-fans is Pinkpopbaas Jan Smeets. Hij nodigde de band zelfs uit voor een optreden op zijn jubileumfeestje. Het spreekt vanzelf dat de Bloody Buccaneers alle grote hits van Golden Earring in haar repertoire heeft. Op de play-list prijken ?Twilight Zone’ en ?Radar Love’ naast live-klassiekers als ?Another 45 Miles’ en ?Long Blond Animal’. Daarnaast verrast de band door regelmatig minder voor de hand liggende nummers als ?The Vanilla Queen’ en ?Eight Miles High’ op het podium te brengen.
Jam Pilots bouwt sinds 2013 aan een repertoire dat weinig aan duidelijkheid te wensen overlaat. De vier door de wol geverfde muzikanten spelen rockmuziek zonder franje. Nummers van oudgedienden als ZZ-Top en Pearl Jam worden afgewisseld met werk van bijvoorbeeld Triggerfinger, Jett Rebel en The Black Keys.
Time to Rock start op zaterdag 24 oktober om 20.30 uur en de entree is gratis. OJC Fuse bevindt zich aan de Dorpsstraat 25 te Bakel.

Bloody Buccaneers en Jam Pilots

Foto's:


0