Tuney Thursday met Point Quiet in De Bunker

GEMERT – Donkere americana en country noir. Zo wordt de muziekstijl van de Nederlandse formatie Point Quiet omschreven. Donderdag 22 oktober speelt de band tijdens Tuney Thursday, natuurlijk in De Bunker in Gemert.

Met ?Ways And Needs Of A Night Horse’ brengt Point Quiet in februari 2015 een vervolg op de in 2011 enthousiast ontvangen cd ?Point Quiet’. De band maakt sinds de oprichting in 2007 boeiende, meeslepende country noir waarbij gelaagde composities worden afgewisseld door liedjes met een meer transparant en eenvoudig karakter. ?Ways And Needs Of A Night Horse’ zoekt in elf songs naar een weg in verlies, hoop en vertrouwen. Het is een karaktervolle plaat waarop Point Quiet nog meer van zichzelf laat zien en waarmee de band zijn eigen stijl verder ontwikkelt.
www.pointquiet.com
De zaal gaat donderdag 22 oktober open om 20.00 uur, de show begint rond 21.30 uur en de entree is een bijdrage van 3,50. Je vindt De Bunker aan St. Annastraat 60 in Gemert.
www.bunkergemert.nl

Agenda

24-10 Herfstswing
29-10 Tuney Thursday: Bill Small & Bart de Win
30-10 Hysterica + Helldriver
31-10 7-Dirty (Halloween Party)
05-11 Tuney Thursday: Von Scrap

Foto's:


0