22 oktober 2015

Voetbaldagen 2015 helemaal vol

GEMERT – De eerste editie van de Voetbaldagen 2015 is volledig vol. De tachtig plaatsen ? het maximale aantal ? zijn ingevuld. Inschrijven kan nog, maar de spelers worden dan op een wachtlijst geplaatst. Alleen als anderen afvallen, komen er weer plekken vrij.

Voetbaldagen 2015 van vv Gemert in samenwerking met Werner Smits SPORTS biedt komende week ? midden in de herfstvakantie ? drie geheel verzorgde dagen vol voetbal en plezier voor spelers uit de E- en D-categorie. Ze krijgen een gevarieerd programma aangeboden met trainingen (binnen en buiten), toernooitjes en spelelementen, zoals de pannakooi en stropdasschieten. De Voetbaldagen zijn dinsdag 27 oktober, woensdag 28 oktober en donderdag 29 oktober.
Gemert 1 speelde afgelopen dinsdag een oefenwedstrijd tegen HVCH uit Heesch en won afgetekend met 3-0. Na een 0-0 ruststand kwamen de doelpunten op naam van Jasper Lalisang, Ralf Kemper en Thijs van Pol.
Gemert 1 heeft komend weekeinde geen wedstrijd op het programma staan. De ploeg is vrijgeloot voor de bekerronde. De eerstvolgende competitiewedstrijd is volgende week zaterdag (31 oktober) thuis tegen Baronie.
Komende zondag (25 oktober) speelt het meisjesteam (onder 15 jaar) van de Duitse Bundesligaclub Borussia Mönchengladbach in Gemert tegen het jongensteam Gemert C2. In het team van Borussia Mönchengladbach speelt Imke Verbrugge uit Gemert.
De wedstrijd op sportpark Molenbroek begint zondag om 12.30 uur.

Foto's:


0