30 oktober 2015

Vogels Autobedrijf zoekt klanten van het eerste uur

GEMERT – Vogels Autobedrijf in Gemert wil graag iets ondernemen met en voor de klanten die al 40 jaar lang onafgebroken klant zijn bij de Renault-dealer in Gemert. Paul Bekkers van Vogels Autobedrijf: “Voor klanten die ons al zo lang trouw zijn, willen we graag iets terugdoen.”

Dit jaar is Vogels 60 jaar Renault-dealer en daarmee inmiddels één van de oudste dealers van Nederland. “Dit hebben we uiteraard mede te danken aan alle klanten die loyaal aan ons zijn. Als blijk van waardering aan de klanten ?van het eerste uur’ willen wij hen op 22 november uitnodigen voor een activiteit. Als je hiermee aan de gang gaat kom je er achter dat niet uit de systemen te halen is hoelang iemand precies klant is . Dus hebben wij de afgelopen maanden zoveel mogelijk navraag gedaan tijdens bezoeken van klanten aan onze werkplaats of showroom”.

Vogels Autobedrijf is bijna 40 jaar geleden verhuisd van de Nieuwstraat naar de Komweg in Gemert. Via deze weg doet Vogels dan ook een oproep aan diegenen die ononderbroken klant zijn vanaf de Nieuwstraat tot nu. “Graag een telefoontje of een mailtje wanneer u hierover nog geen contact hebt gehad met ons, want wij willen niemand vergeten”, besluit Paul Bekkers.

Foto's:


0