16 oktober 2015

Volop speelplezier bij Crazy Spring Paradijs

DE MORTEL – Trek de schoenen uit, neem een aanloop en spring een gat in de lucht van plezier. Crazy Spring Paradijs staat namelijk voor de deur en dat is hét spring- en luchtkussenevenement van de regio. Ook dit keer staat het evenement weer bol van de opblaasbare attracties en ander vermaak voor kinderen van de basisschool. Jullie zijn van harte welkom van zaterdag 24 t/m maandag 26 oktober bij Manege Het Zwarte Water in De Mortel.

Crazy Spring Paradijs is een initiatief van Crazy Air en Het Zwarte Water.Beide partijen bouwen de manege volledig om tot een speeltuin van formaat met de leukste springkussens van dit moment. Van avontuurlijke stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Hiermee biedt Crazy Spring Paradijs een veelzijdige mix voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oud-Hollandse spelen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Voorheen gebeurde dat tussen in de Kerstvakantie onder de naam Crazy Winter Wonderland. “Vergelijkbare evenementen in andere delen van Nederland organiseren we al de noemer Crazy Spring Paradijs, vandaar dat het logisch is om deze naam overal te gebruiken”, legt Carlo van Kessel van Crazy Air uit. “De reden dat we op deze locatie van de kerst- naar de herfstvakantie springen, is dat het binnenklimaat in de manege wat aangenamer is in het najaar”, vult mede-eigenaar van het Gemertse bedrijf Tim Gruijters aan.

Even bijtanken

Tijdens het Crazy Spring Paradijs kunnen kinderen aan de kinderbar energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack. De braskaart kost ? 2.50,- en voor een bunkerkaart betaal je ? 6,-.

Praktische info

Crazy Spring Paradijs vindt plaats van zaterdag 24 t/m maandag 26 oktober bij Manage Het Zwarte Water van 10.00 uur tot 17:30 uur. De entree bedraagt ? 5,- per kind en de ouders mogen gratis naar binnen. Het is raadzaam om op tijd te komen. Wil je tijdens Crazy Spring Paradijs een kinderfeestje vieren? Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Even voorproeven

Wil je intussen een voorproefje op Crazy Spring Paradijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringParadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie: Manege Het Zwarte Water Breemhorstsedijk 65 De Mortel

Zaterdag 24 t/m maandag 26 oktober bij Het Zwarte Water

Foto's:


0