Vrij opzegbaar sporten met 30% korting bij Fitland Gemert

GEMERT ? Bij Fitland Gemert staat uw resultaat centraal. Daarom kunt u bij Fitland Gemert zelf bepalen wanneer u opzegt. Geen resultaat? U zit nergens aan vast! Om trainen bij Fitland Gemert nog laagdrempeliger te maken sport u bij inschrijving in de maand oktober zelfs vrij opzegbaar mét 30% korting.

Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Het team van gemotiveerde instructeurs staat klaar om alles uit uw training te halen wat er in zit! Fitland Gemert staat voor functioneel en resultaatgericht trainen op ieder niveau en helpt haar leden om op een verantwoorde manier van bewegen naar trainen te gaan. Fitland noemt dat: Real Fitness.

Real Fitness-Menukaart

Om trainen in de fitness nog toegankelijker en effectiever te maken introduceerde Fitland Gemert deze zomer de Real Fitness Menukaart. Hiermee kunnen leden bij Fitland Gemert meer dan twintig fitnessworkshops volgen waarin zij kennismaken met een nieuwe trainingswijze naar keuze. Zowel leden als niet-leden kunnen kosteloos gebruik maken van een workshop en leden zelfs onbeperkt.
Benieuwd naar bijvoorbeeld een workshop kettlebell-training, een workshop trainen op hartslag of een workshop stootzak-training? Boek nu een gratis workshop op www.fitland.nl/gemert.

Nieuwsgierig?

Voor overige tarieven, inschrijven en meer informatie kunt u terecht op www.fitland.nl/gemert of neem telefonisch contact op via + 31 (0) 492 36 17 51. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de vestiging. De koffie staat klaar op Vic. van der Asdonckstr. 55 te Gemert.

Foto's:


0