27 oktober 2015

Vrouw valt van paard in Gemert

GEMERT – Een amazone is vanmiddag aan de Zandstraat in Gemert haar paard gevallen en met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.”

“Vandaag omstreeks 16.19 uur reden wij over de Zandstraat in Gemert” schrijft politie Gemert-Laarbeek op Facebook. ¬†“Op de kruising met de Nijverheidsweg zagen wij een vrouw op de grond liggen die naar wat later bleek van haar paard gevallen was. Haar nek werd gestabiliseerd door een medewerker van VSS die tevens werkzaam is als first responder bij de Brandweer in Gemert. Het 11 jarige dochtertje heeft ondanks de situatie haar eigen pony en het gevallen paard kunnen vangen en in de weide kunnen zetten. We hebben haar onze complimenten gegeven en een teddybeer voor het goede handelen. ¬†Onze dank gaat uit naar de mensen die eerste hulp hebben verleend. Goed gewerkt.”

Foto's:


p0