29 oktober 2015

Zorg en Welzijn Keldonk zoekt nieuwe leden voor sportgroep

KELDONK – Zorg en Welzijn Keldonk maakt zich sterk voor de leefbaarheid in het dorp. En daarbij hoort ook sport en spel voor de 55-plussers. Bewegen is goed voor lichaam en geest en het bevordert de zelfredzaamheid. Op dinsdagavond is er in ’t Span een sportgroep actief. Zorg en Welzijn Keldonk wil hen graag ondersteunen met het werven van nieuwe leden om zo het enthousiaste clubje te versterken. Ook mensen die niet in Keldonk wonen mogen zich aansluiten.
De sportgroep bestaat uit een twaalftal mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie vanaf 55+ tot 75+ De groep bestaat al vanaf 2007. Er is nog plaats voor een aantal deelnemers. Mensen die interesse hebben kunnen vrijblijvend een kijkje komen nemen op een dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in ’t Span te Keldonk en eventueel meedoen. De lessen bestaan uit een gevarieerd aanbod van sport en spel met heel veel ruimte voor de individuele sporter zodat een ieder op eigen niveau mee kan doen. Al deze sporten worden in aangepaste vorm aangeboden zodat de kans op blessures zeer gering is. Natuurlijk wordt er gestart met een warming-up en rek- en stretchoefeningen. Er is ook aandacht voor de conditie en de lessen worden afgesloten met een coolingdown. De duur van een les is 60 minuten en er worden 32 lessen gegeven per seizoen. De bijdrage per les bedraagt ? 3,=. Vooraf aanmelden kan ook, bij Hans Rijkers via zorgenwelzijnkeldonk@zhome.nl of 0413 ? 206180.

Foto's:


0