14 oktober 2015

Zuinig dieselen met ‘bella donna’ Giulietta

GEMERT – Gemert Media, kiest ervoor om zoveel mogelijk met lokale bedrijven te werken. Marcel Bosmans, mede-eigenaar van de uitgever van het Gemerts Nieuwsblad brengt dat in de praktijk en rijdt sinds kort in een Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDM Exclusive, geleverd door Autobedrijf P.J Peeters.

“Ik rijd veel lange afstanden en heb daarom een betrouwbare, comfortabele reiswagen nodig”, zegt Bosmans. “Ik heb van 2008 tot en met 2014 meer dan 260.000 probleemloze kilometers gereden in een Fiat Bravo, een auto die op hetzelfde platform als de Giulietta gebouwd is. Ook deze Bravo is bij Peeters uit de showroom gerold en altijd bij dit Gemertse bedrijf in onderhoud geweest. Omdat ik meer dan 40.000 kilometer per jaar rijd ben ik nu op een sportieve diesel met 20% bijtelling overgestapt. Zoals een echte Italiaan betaamd onderscheidt deze bella donna zich in vormgeving en prestaties van de massa en is kwalitatief gelijkwaardig aan Duitse of Japanse auto’s in deze klasse.”

Bosmans is niet de enige in zijn familie die in een auto van PJ Peeters rijdt. “Mijn vader vertrouwt al meer dan 40 jaar op de service van de gebroeders Peeters en ook verschillende ooms, tantes, neven en nichten zijn er kind aan huis. Het is een familiaal bedrijf, zonder poespas en met korte lijntjes, waar je snel en goed wordt geholpen. Een aanpak die me bijzonder aanspreekt. Daarbij vind ik dat lokale bedrijven elkaar en daarmee de lokale economie en gemeenschap sterker kunnen maken, door bij elkaar producten en diensten af te nemen.”

 

Foto's:


0