20 november 2015

Aanmelden voor Een Bloemetje Waard

GEMERT-BAKEL / BOEKEL – Kent u iemand die zich al jarenlang met hart en ziel inzet voor een lokale vereniging of organisatie? Zich dag in dag uit ontfermt over een familielid of bekende die hulpbehoevend is? Door hard te knokken een persoonlijke tegenslag heeft overwonnen? Of iemand die zich op andere wijze heeft onderscheiden of verdienstelijk heeft gemaakt in Gemert-Bakel of Boekel? En vind u dat deze persoon het verdiend heeft om in het zonnetje te worden gezet? Dan kunt u deze stille held of heldin voordragen voor onze wekelijkse rubriek ‘Een bloemetje waard’.

Dat kan door een e-mail te sturen naar redactie@gemertsnieuwsblad.nl, waarin u in het kort uitlegt wie u wilt nomineren en waarom. Vergeet niet om ook uw eigen naam, woonplaats en mobiel nummer te vermelden. Iedere week reiken we aan een van de genomineerden een mooi boeket uit als blijk van waardering voor hun inzet.

Foto's:


B
 1. Eric Verhees zegt:

  Laatst had Breune Ploeg een bloemetje aangevraagd voor zijn buurvrouw, maar wij vinden in de straat dat hij zelf ook een bloemetje verdiend.
  Hij denkt wel aan zijn buurvrouw, maar hij woont nu pas bijna 2,5 jaar in Bakel en hij is heel actief bij het KBO in Bakel.
  En thuis doet hij erg veel en in de straat houd hij bijna elke dag de tuintjes en plantsoentjes aan zijn kant van de straat bij .
  Wij vinden dat hij ook wel een bloemetje verdiend.

  Met vriendelijke groet, Bewoners van de Molenweg