11 november 2015

Bloemetje waard: Antonet van de Mortel

BAKEL – Antonet van de Mortel heeft in haar jonge jaren een ernstig brommerongeval gehad. Sindsdien werkt haar lichaam minder mee en dat is de afgelopen jaren verergerd.
“Toch klaagt ze nooit en vindt ze nog de energie om buiten haar werk en eigen gezinsleven om iedere dag een zelfbereide warme maaltijd naar haar schoonmoeder in Helmond te brengen”, vertelt buurman Breuné Ploeg. “Mijn echtgenote Teuny en ik hebben daar veel respect voor en vinden dat een Bloemetje waard.”

Het Bloemetje Waard van deze week is een kleurrijk boeket van Bloemisterij Van der Putten.

Kent u iemand die zich al jarenlang met hart en ziel inzet voor een lokale vereniging of organisatie? Zich dag in dag uit ontfermt over een familielid of bekende die hulpbehoevend is? Door hard te knokken een persoonlijke tegenslag heeft overwonnen? Of iemand die zich op andere wijze heeft onderscheiden of verdienstelijk heeft gemaakt in Gemert-Bakel of Boekel? En vind u dat deze persoon het verdiend heeft om in het zonnetje te worden gezet? Dan kunt u deze stille held of heldin voordragen voor onze nieuwe rubriek ?Een bloemetje waard’. Dat kan door een e-mail te sturen naar redactie@gemertsnieuwsblad.nl, waarin u in het kort uitlegt wie u wilt nomineren en waarom. Vergeet niet om ook uw eigen naam, woonplaats en mobiel nummer te vermelden. Iedere week reiken we aan een van de genomineerden een mooi boeket uit als blijk van waardering voor hun inzet.

Foto's:


0