Brabantse Middag in cultuurhuis de Eendracht

GEMERT – Het Brabantse duo Lya de Haas en Hennie Korsten brengt sfeer en gezelligheid met zang en gitaarmuziek. Op zondag 15 november verzorgen zij een Brabantse Middag in cultuurhuis de Eendracht.

Van alle twee zou gezegd kunne worden dat ze met de muziek geboren zijn. Lya zingt al vanaf haar vroege jeugd, ging zichzelf later ook begeleiden met gitaar en begon haar eigen liedjes te schrijven. Hennie speelde al vanaf zijn elfde gitaar in zijn eigen band. Hij is gitarist in hart en nieren, speelt diverse stijlen en is sinds jaar en dag de vaste begeleider van zijn partner Lya de Haas. Hun programma brengt altijd een warme sfeer en gezelligheid. Een gezellig praatje en liederen met diepgang en ook met humor, in combinatie met het virtuoze gitaarspel van Hennie een uitstekend concept om een middag heerlijk te genieten.

Brabantse Middag van Lya de Haas en Hennie Korsten
Muziek
Cultuurhuis de Eendracht
Zondag 15 november 2015, 14:30 uur
€ 10,00 (inclusief pauze drankje)
Kaarten verkrijgbaar via www.eendracht-gemert.nl

Foto's:


0