14 november 2015

Dennis Verbakel nieuwe prins der Drumknaauwers

WAEVERSTAD – Dennis d’n Urste, in het dagelijks leven Dennis Verbakel, is op zaterdagavond 14 november 2015, op `t prachtige Ridderplein, voorgesteld als de 55e Prins van de Drumknaauwers. Samen met Prinsin Daniëlle, adjudant Miquel Megens en Adjudees Daisy Megens zwaaien zij de komende Carnaval de scepter over Waeverstad met het motto: As ’t éffe kán, bénde ‘r dan

Een uur eerder zijn de nieuwe Jeugdprins en Jeugdprinses naar voren getreden: Z.D.H. Jeugdprins Bram d’n Derde en H.D.H. Jeugdprinses Julia d’n TwiddejeugdprinsIn het echte leven zijn ze ook wel bekend als Bram Smits van de Pandelaarschool en Julia van Wetten van de Samenstroom. Samen met adjudant Joes Beniers en adjudante Sanne Cox gaan zij over het Jeugddrumknaauwersrijk regeren met het motto: Carnaval Viejre waj as de beste, van ’t begin tow ’t leste!

Peter van den Berg werd Drumknaauwer van het jaar. Hij heeft de Jeugd Bonte Middag bedacht en is vervolgens ook al jaren een van de organisatoren. Hij is een van de kartrekkers van de schooloptocht en de vele Carnavalsfeesten op de Berglarenschool.

Foto's:


jp