Dutch Country Awards gala in Boekel

BOEKEL – Nia Domo in Boekel is zaterdag 7 november het toneel van de Dutch Country Music Awards. Het prijzengala wordt dit jaar voor de 31e keer gehouden. Tijdens de avond worden diversee prijzen uitgereikt. In de categorie Zangeres van het jaar zijn onder meer Ilse de Lange en de Gemertse Laura van den Elzen genomineerd. Daarnaast worden de Zanger van het jaar, het Duo en Trio van het jaar, de Band van het jaar en het Album van het jaar bekend gemaakt. Op het gala zijn er optredens van Blue Grass Boogiemen, Change of Key, Woodwind, Yeeehaa, SYA, Pinchitos Caliente, Zingga en Senior String Band. De zaal gaat om 18.00 uur open, het programma begint om 19.00 uur. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn te verkrijgen via www.dcma.nl of Janny van Dam (06-53775396).

Foto's:


0