24 november 2015

Een gezond lichaam en een ontspannen geest

BOEKEL – Chi Neng Qigong (Chinese Yoga) is mindfulness en beweging in één. Door het uitvoeren van eenvoudige en sierlijke oefeningen uit China werk je actief aan je gezondheid en levenskracht. De oefeningen zijn gemakkelijk te leren voor iedereen. Wil je ook gezond bezig zijn met je lichaam en tegelijk een ontspannen mind kom het dan zelf ervaren.

Proeflessen

Woensdagavond 20 januari 20.00 tot 21.30 uur.
Donderdagochtend 21 januari 9.30 tot 11.00 uur.
Donderdagavond 21 januari 20.00 tot 21.30 uur.
Wel even aanmelden aub. info@yishi.nl
Na een proefles weet je direct wat Chi Neng Qigong jou te bieden heeft. De meeste cursisten voelen heel snel het rustgevende effect van de vloeiende bewegingen. Lees op www.yishi.nl de ervaringen van cursisten en hun gezondheidsverbetering.

Balans

Chi Neng Qigong ondersteunt je gezondheid bij uiteenlopende klachten, zoals slaapproblemen, mentale en fysieke vermoeidheid, reumatische klachten, overgangsklachten, concentratieproblemen, RSI, schouderklachten, rugpijn, whiplash, burn-out, CVS e.a. Je bent lichamelijk bezig en je focus is gericht op de beweging. Hierdoor ontspannen lichaam en geest, je ademhaling wordt dieper en rustiger, Je laat spanningen los en Qi gaat weer stromen. Spieren en gewrichten worden soepel en je lichaam wordt krachtig. Je komt lichamelijk, emotioneel en mentaal in balans en kunt beter met stress omgaan.

Leef vanuit je hart

Chi Neng Qigong doet meer: Je leert hoe lichaam en geest op een natuurlijke manier kunnen samenwerken en je werkelijk vanuit je hart kunt leven. Hierdoor leer je evenwichtiger om te gaan met je emoties. Het geeft zelfinzicht en hiermee bewustzijnsontwikkeling.

Basiscursus

In 10 lessen of een workshop leer je de basis van Chi Neng Qigong. Hierna kan je thuis verder met een cd of dvd. Of je kiest ervoor om op les te blijven.
Informatie en aanmelden via www.yishi.nl of 0492 321 562.

Yishi
Bezuidenhout 10
Boekel

Foto's:


0