23 november 2015

Egbert de Groot voorzitter RKSV Venhorst

VENHORST – Op de jaarvergadering van RKSV Venhorst van 17 november werd Egbert de Groot met algemene stemmen gekozen tot de nieuwe voorzitter van RKSV Venhorst. Het bestuur had Egbert hoog op het verlanglijstje staan en is dan ook heel blij dat hij zijn ja-woord heeft gegeven. Dat de leden hem massaal steunden op de jaarvergadering geeft ook veel voldoening. RKSV Venhorst hoopt vele jaren plezier van hem te mogen hebben.
Trainer Willem van der Burgt verlengde zijn overeenkomst met Venhorst voor een vierde jaar. Ook keeperstrainer Herman Jansen en Marcel van den Brand als trainer van de vrouwen blijven in het komende seizoen werkzaam in Venhorst. Tot slot voorzag Elreka Hekwerken het meisjesteam C1 vorige week van prachtige nieuwe shirts.

Agenda: 29 november Helmondia 1 – Venhorst 1, met de supportersbus; 10 december Snerttraining ; 29 december Oudejaarskienen; 3 januari Nieuwjaarsreceptie; 29 januari Venhorstse Voetbalkwis.

Foto's:


0