Expositie natuurfotograaf Jan Huijbers bij de Perekker

BOEKEL – Tijdens de maandelijkse Open Dag bij De Perekker in Boekel is er weer een bijzondere tentoonstelling. Op zondag 15 november is er een foto-expositie en audiovisuele presentatie van Jan Huijbers uit Gemert.

Bezoekers kunnen van 11.00 tot 16.00 uur een kijkje nemen achter de schermen van het fotograferen en kunnen vragen stellen aan de exposant. Jan Huijbers is geboren in Beek en Donk, 64 jaar oud en woont al vele jaren in Gemert. Sinds 8 jaar is hij actief in het fotograferen van natuurobjecten. Dit in de breedste zin van het woord, hij fotografeert landschappen, vlinders, bloemen, libellen en in de herfst natuurlijk de paddenstoelen. De meeste onderwerpen die Jan heeft vastgelegd vallen onder de macro-fotografie, wat betekent dat hij iets kleins in de natuur voor de kijker zichtbaar kan maken.
Educatief Natuur Centrum De Perekker, aan de Mezenlaan 22 te Boekel, is gelegen aan een prachtig natuurparkje. De toegang tot de expositie is gratis.

Foto's:


0