Extra voorstelling Mistero in De Eendracht

GEMERT – Er komt een extra voorstelling van de gelauwerde muziektheaterproductie ‘Mistero, Brabantse Volksopera’ in cultuurhuis De Eendracht in Gemert. Die voorstelling wordt vrijdagavond 8 januari aangeboden door de jubilerende heemkundekring De Kommanderij Gemert. Kaarten zijn reeds verkrijgbaar via de website www.eendracht-gemert.nl.

Op donderdag 21 januari vindt in een al geruime tijd uitverkocht Speelhuis in Helmond de allerlaatste Mistero-uitvoering plaats. Ook de voorstellingen op 6 december in Bergeijk en op 13 december in Hilvarenbeek zijn uitverkocht. Om die reden heeft de organisatie enkele extra voorstellingsdata geprikt. Op 8 januari komt Mistero, in navolging van de voorstelling op 31 oktober, terug naar Gemert.
Mistero, Brabantse Volksopera, ging op 9 oktober in Asten in première en trok her en der uitverkochte of zeer goed gevulde zalen. Met inbegrip van de gewonnen Peeltrofee 2015 werd de theaterproductie een nog groter succes dan de initiatiefnemers vooraf hadden durven dromen. De mensen van de organiserende Stichting MGM Asten hebben er steeds in geloofd dat hun voorstelling een Brabantse theaterhit kon worden. Misterfo, Brabantse Volksopera brengt emoties teweeg die niemand had voorzien. Veel ouderen in het publiek herbeleven enthousiast de vitaliteit van dit bijzonder stukje jeugdsentiment. Tegelijk confronteert de Mistero-cast een jonger publiek met idealen die anno 2015 vergeten lijken.

Mistero, Brabantse Volksopera,
Vrijdag 8 januari in De Eendracht
Aanvang: 20.15 uur. Entree: € 17,50
Kaarten verkrijgbaar via www.eendracht-gemert.nl

Foto's:


0
 1. Peter van den Elsen zegt:

  Geachte redactie,

  Goed om te zien dat u aandacht aan de extra voorstelling van Mistero, de Brabantse Volksopera besteedt. In het artikel staan echter twee data dat de voorstelling in Gemert te zien is. De juiste datum is: vrijdagavond 8 januari 2016 om 20.15 uur. Leden van de Heemkundekring en Filmhuis Luxor kunnen overigens een kaartje met korting krijgen, maar alleen op de woensdagavond in de Heemkamer van 19 tot 22.00 uur.

  Hopelijk tot ziens op vrijdag 8 januari 2016,

  Namens Heemkundekring De Kommanderij Gemert,
  Peter van den Elsen, voorzitter