28 november 2015

‘Gemert heeft een gezellig en divers winkelhart’

GEMERT – Het klopt in Hartje Gemert. Steeds meer ondernemers vinden de weg naar het Gemertse centrum en naar het Gemertse publiek. In deze rubriek stellen diverse ondernemers zich voor aan de lezers van het Gemerts Nieuwsblad.

Wie bent u?

Wij zijn een winkel waar u terecht kunt voor o.a. haarverzorging, haarverf, haarstukken, nagelproducten en elektronische apparaten voor het haar.

Wat doet u?

Wij bieden u professioneel advies bij de juiste keuze voor haarverf, maar ook haarproducten en andere benodigdheden hebben vaak een passend advies nodig.

Hoe bent u in Hartje Gemert terecht gekomen?

In ons pand heeft voorheen een soortgelijke winkel gezeten. Het leek ons een goede keuze dit voor te zetten op dezelfde locatie met een breder assortiment aan professionele haarproducten in een geheel vernieuwde winkel.

Hoe lang bestaat de winkel/organisatie al?

Onze winkel aan de Virmundtstraat is geopend op 1 juli jongstleden Florale Haircare heeft 45 winkels verspreid over Nederland en België. De organisatie van Florale Haircare bestaat al meer dan 80 jaar.

Wat maakt Hartje Gemert zo aantrekkelijk?

Het gezellige winkelhart biedt een diversiteit aan winkels. Florale Haircare is met zijn exclusiviteit een prima aanvulling aan Hartje Gemert.

Wat loopt goed en wat zijn missers?

Wij gaan mee met de trends van nu en proberen op die manier de klant van hun behoefte te kunnen voorzien. Op dit moment zie je bijvoorbeeld heel duidelijk de man met snor en/of baard in de spotlight. Onze onlangs vernieuwde mannenlijn biedt een ruime keuze aan baardpommade en baardoliën. Ook hebben wij maandelijkse aanbiedingen en actie’s die erg interessant zijn voor onze klanten. Het product van de maand is hierbij een uitblinker; iedere maand een ander product wat we presenteren voor een actieprijs.

Waar liggen nog kansen?

Er blijven steeds nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van haar. Ook daarin proberen wij als eerste die producten aan te kunnen bieden aan onze klanten. Een nieuwkomer die in ontwikkeling is, is een product wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van het haar tijdens chemische behandelingen optimaal blijft. Dat is toch de toekomst waar men naar verlangt; haar dat chemisch behandeld kan worden zonder kwaliteit in te leveren.
Ook liggen er zeker nog kansen bij ons publiek in Gemert maar vooral ook in de omgeving van Gemert. Wij proberen een heel breed publiek te bereiken en door de nabij gelegen parkeergelegenheid is onze winkel heel makkelijk te bereiken voor iedereen.

Zijn er nog toekomstplannen ?

Omdat we hier nu een klein half jaartje gevestigd zijn, is het nog te vers om te kunnen beoordelen wat Hartje Gemert ons zal brengen in de toekomst. Wij staan nu en in de toekomst vol goede moed en enthousiasme in onze zaak om onze klanten te kunnen bieden waar deze behoefte aan heeft. Tot ziens in de Virmundtstraat.

Foto's:


0