Gemertse Platenbeurs en Vinyl Party in De Bunker

GEMERT – Lp‘s, vinyl of platen. Hoe je ze ook wilt noemen, De Bunker in Gemert staat dit weekend geheel in het teken van deze geluidsdragers. Zaterdagavond 7 november is er een swingende Vinyl Party en zondagmiddag 8 november volgt de Gemertse Platenbeurs waar duizenden lp‘s en singles te koop worden aangeboden.

Tijdens de Vinyl Party zal alleen muziek van lp‘s of singles gedraaid worden. Allerlei muziekgenres komen aan bod en het staat iedereen vrij zijn favoriete plaat mee te nemen om te laten draaien. De Vinyl Party begint zaterdag 7 november om 20.00 uur en de entree is gratis.
De Gemertse Platenbeurs vindt dit jaar voor de eerste keer ook in de grote zaal van De Eendracht plaats. Het aanbod is dus groter dan ooit. Er staan zondag diverse stands van particulieren en specialisten met nieuw en gebruikt vinyl opgesteld. Alle denkbare genres, zoals pop, rock, country, rock-‘n-roll, disco, soul, blues, jazz, folk, metal, ska, alternative, schlagers, Nederlandstalig, Brabants, klassiek, koorzang en blaasmuziek, zijn vertegenwoordigd. Er is voor elk(e beurs) wat wils. Het is dus heerlijk snuffelen in de platenbakken. De beurs begint zondag 8 november om 11.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De entree bedraagt 1 euro. Je vindt De Bunker aan St. Annastraat 60 in Gemert. www.bunkergemert.nl

Agenda

12-11 Tuney Thursday: Birgit Wijdemans & Alex Akela
14-11 80‘s Swing
19-11 Tuney Thursday: Luke Jackson duo (UK)
21-11 Dr. Rock + Beaverstore
26-11 Tuney Thursday: The Jellyman‘s Daughter (SCO)

Foto's:


0