21 november 2015

Haval Disposables Gemert wint brancheprijs

GEMERT – Het Gemertse bedrijf Haval Disposables is de winnaar van de PRIMA Ondernemen People Award 2015 .Juryvoorzitter Piet van Staalduinen heeft de winnaars bekendgemaakt tijdens de door DPI Value Centre georganiseerde Polymer Innovation Day op 3 november.

De PRIMA Ondernemen Awards zijn een initiatief van de Federatie Nederlandse Rubber– en Kunststofindustrie (NRK). De prijzen worden om de twee jaar uitgereikt aan bedrijven in de rubber- en kunststofindustrie die voorop lopen op het gebied van duurzaam innoveren en duurzaam ondernemen.

Haval Disposables is de uitblinker op het aandachtsgebied ‘People’. Het juryrapport beschrijft Haval als een sociaal werkgever. Het bedrijf bekleedt een belangrijke positie in de lokale gemeenschap en onderscheidt zich positief door de inzet van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Haval heeft de ambitie voorop te lopen op MVO en onderscheidend te zijn van internationale concurrenten.

 

 

Foto's:


0