Kerstmarkt Commanderij College

GEMERT – Leerlingen en medewerkers van het Commanderij College vmbo Gemert organiseren een Kerstmarkt. De opbrengst van deze markt op woensdag 16 december komt volledig ten goede aan Serious Request, oftewel het Glazen Huis.

De leerlingen zetten zich in voor de toekomst van jongeren in oorlogsgebieden. Voor leeftijdsgenoten die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden, in onder meer Syrië, Zuid-Soedan en Jemen. Door het opzetten van een veelzijdige, sfeervolle markt hopen de leerlingen het toekomstperspectief van deze kansarme jongeren te vergroten. Alle klassen en afdelingen van het vmbo Gemert doen mee aan de Kerstmarkt.
De opbrengst van de Kerstmarkt 2015 wordt op maandag 21 december door leerlingen en docenten aangeboden aan de dj’s van het Glazen Huis in Heerlen.
De Kerstmarkt op het Commanderij College kenmerkt zich door een diversiteit aan leuke kramen waar producten te koop zijn, activiteiten voor jong en oud op diverse locaties binnen de school en een ‘Grand Café’ in de aula met entertainment. De Kerstmarkt vindt woensdag 16 december plaats van 18.30 tot 21.00 uur op locatie vmbo, St. Josephstraat 17 in Gemert.

Foto's:


0