16 november 2015

Noodopvang vluchtelingen in sporthal Gemert

GEMERT-BAKEL –  In sporthal Molenbroek worden vanaf komende vrijdag tijdelijk 200 vluchtelingen opgevangen. Het gaat om noodopvang voor vijf nachten. Dat heeft het gemeentebestuur van Gemert-Bakel besloten.
“De nood is hoog als het gaat om opvanglocaties voor vluchtelingen”, zo meldt de gemeente. “Het college heeft besloten om zijn verantwoordelijkheid te nemen in de eerste opvang van vluchtelingen en maakt daarom crisisnoodopvang beschikbaar. De gemeente Gemert-Bakel vangt vanaf vrijdag 20 november 200 vluchtelingen op in sporthal Molenbroek in Gemert.”  De fractievoorzitters onderschrijven het besluit van de gemeenteraad.

Op de website van de gemeente staat meer informatie. Staat uw vraag er niet bij? Of heeft u een opmerking? Maak dan gebruik van het contactformulier Crisisnoodopvang.

 

Foto's:


s